Жените социалистки организираха ден на кулинарните изкушения

снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

Ден на кулинарните изкушения организираха жените социалистки от БСП - Благоевград по случай 100-годишнината от създаването на партийната структура в областния център. Инициативата бе на Клуба на жените социалистки към Общинския съвет на БСП – Благоевград. 

Много вкусни и майсторки направени кулинарни изкушения се представиха пред многобройната публика в Клуба на БСП, с което се почетоха българските традиции в семейството. Присъстващите успяха да опитат от всяко едно сладко и солено изкушение, което бе приготвено.

Не останаха безучастни и представителите на мъжкото съсловие в лицето на народния представител инж. Емил Костадинов и областният председател на БСП - Благоевград – Юлиян Гошев. Те старателно опитваха от прекрасните гозби.

За да поздрави дамите от Клуба на жените социалистки, както и всички присъстващи, депутатът Емил Костадинов заяви, че именно жените знаят как да се съхранят най-добре българските традиции, "защото традициите са тези, които са ни запазили като народ, като нация".

По инициатива на жените социалистки бяха приготвени огромни пакети с различни вкусни изкушения, които да бъдат доставени на симпатизанти и партийци, които нямаха физическата възможност да присъстват на мероприятието.

Младежите на БСП - Благоевград се постараха тези хора да получат вкусните подаръци, приготвени специално за тях.

Под звуците на хубавата и традиционна българска музика и сред богато отрупаната маса журито успяха да открои и най- добре приготвените ястия.

 

снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

КОМЕНТАРИ

ooo11:08 - 21.11.2013
Тия комунисти се правят на социалисти. Какво означава това на тортата 100 г бсп ей много са нагли и искат да променят историята мръсни комуняги.
ОСТАВКА12:19 - 19.11.2013
ТОВА СА ТЕ КОМУНИСТИТЕ !!! ДОКАТО СЕ ПРАВАТ НА СОЦИАЛНА ПАРТИЯ - ЕДНИ ГЛАДУВАТ И ПРОТЕСТИРАТ, ДРУГИ 10 ЧОВЕКА ПЛЮСКАТ ОХОЛНО НА КОРЕМ !!! ДА ГИ БЯХТЕ ДАРИЛИ ПОНЕ ! А НЕ ЯДЕТЕ 10 ЧОВЕКА !!! КОМУНИСТИТЕ ВЪН !!!!
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK