Жени и Младежи ГЕРБ отбелязаха заедно Деня на християнското семейство

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Жени и Младежи ГЕРБ в Благоевград отбелязаха Деня на християнското семейство с молебен за здраве на жителите на областния град.

В църквата „Въведение Богородично” бе отслужена света литургия за закрила на семействата и децата.

По традиция двете съсловни организации отбелязват този празничен ден в календара.

”Семейството е силната връзка между различните поколения. То обединява, учи на любов, разбирателство и хармония. Затова и ние, жените и младежите на ГЕРБ, всяка година организираме различни инициативи за Деня на християнското семейство. Искаме да поздравим всички жители на Благоевград. Пожелаваме им много здраве и сили, за да се справят с трудностите”, коментираха участниците в събитието.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

КОМЕНТАРИ

5555512:39 - 22.11.2014
Юристите Анна Бистричка и Давид Сукалински са номинациите на Реформаторския блок в Благоевград за заместник-областен управител. До края на седмицата ще стане ясно дали дама ще бъде част от екипа в Областната администрация. Досегашната договорка с коалиционните партньори е вторият зам.-областен ще бъде излъчен от редиците на Патриотичен фронт, в лицето на Георги Васев. Кадровите намерения обаче може и да се осуетят, тъй като днес лидерът на Патриотите, Валери Симеонов, обяви, че има голяма вероятност на 20 ноември да оттегли подкрепата си към кабинета "Борисов-2", осъобщиха за Дарик. Най-сигурна е кандидатурата за областен управител. От централата на управляващата партия са посочени Георги Баханов и Бисер Михайлов. И двамата бяха заместници на бившия губернатор в Пиринско Костадин Хаджигаев. С пълна подкрепа от премиера Бойко Борисов се ползва Бисер Михайлов.
666619:21 - 21.11.2014
samo v dirjava kato bilgariqa moge da stane takava anomaliqa covek uvolnen disciplinarno za krajbi da stane zamestnik oblasten upravitel hihihihi
.....19:04 - 21.11.2014
Не виждам каде е острието на Герб Асим Адемов. хо-хо-хохо.....
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//