Жени ГЕРБ – Банско с благотворителна инициатива за Успение Богородично

снимка: Пресцентър ГЕРБ

Жените от местната структура на ПП ГЕРБ - Банско отбелязаха един от най-светлите християнски празници – Успение Богородично.

На събитието присъстваха общинският председател на партията и кмет на Община Банско Георги Икономов, председателят на ОбС - Банско и член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Владимир Колчагов, председателят на МГЕРБ Банско и зам. кмет на общината Александър Мацурев и цялото общинско ръководство на партията в Банско.

Празникът бе открит от координатора на Жени ГЕРБ Сашка Въчкова, която поздрави всички и им пожела много здраве с думите: "Бог да пази вас и семействата им, защото семейството е най-важното и свято имане на всеки човек".

Дамите бяха поздравени от Евгения Тренчева, която им разказа за празника и им пожела много здраве и семейно щастие. Особено впечатли Елеонора Барякова, която прочете специално подбрано есе за човешката душа и доброта.

Събитието бе с благотворителна цел, като събраните средства ще бъдат дарени на болно дете от Банско.

На финала дамите от ГЕРБ - Банско си обещаха да превърнат в традиция благотворителните сбирки по случай Успение Богородично и по този начин да протегнат ръка към нуждаещите се хора.

 

снимка: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK