Жени ГЕРБ в Благоевград отбелязаха 4 години от създаването си

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Жени ГЕРБ в Благоевградска област отбелязаха 4 години от създаването си със стилно тържество. На 4 ноември 2008 г. в Историческия музей в Благоевград 40 жени поставиха началото на съсловната организация, водени от желанието да допринесат за утвърждаване авторитета и развитието на партията, като за председател бе избрана Даниела Савеклиева.

Гости на събитието бяха кметът Атанас Камбитов със съпругата си, народните представители Любен Татарски, Георги Андонов и Йордан Андонов, политическият съветник Венета Тенева, която е почетен член на Жени ГЕРБ – Благоевград, председателите на Предприемачи ГЕРБ Иван Кунев и на младежката организация Андрей Новаков, общински съветници.

„Преди 4 години стартирахме трудно, но с много хъс и амбиции. Това ни помогна да станем една от най-активните организации с оригинални инициативи и идеи в помощ на другите. Благодаря ви за всичко”, обърна се към дамите председателят Даниела Савеклиева.

Поздравителен адрес за празника дамите получиха от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и зам.- председателя Цветан Цветанов. „Благодарим ви за неуморната работа, отдаденост и лоялност при утвърждаването на Жени ГЕРБ – Благоевград като една от най-активните дамски структури в страната. Уверени сме, че можем да разчитаме на Жени ГЕРБ за скъсяване на дистанцията между политиката и гражданите”, се казва в поздравителния адрес до Даниела Савеклиева.

Специални поздравления за годишнината дамите получиха и от евродепутат Мария Неделчева и от Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ.

В емоционално слово към дамите се обърна кметът Атанас Камбитов. „Вие сте най-красивата и най-добрата част от ГЕРБ. Вие сте армия, която за 4 години направи много”, каза д-р Камбитов. 
 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK