Жена загина в катастрофа край Разлог

снимка: infomreja.bg, архив

28-годишна жена загина след ПТП край Разлог, съобщи БГНЕС. Жената прибирала със семейния автомобил съпруга си, купонясвал в крайпътно заведение с приятели. Пътният инцидент стана малко след полунощ на плавен ляв завой на 5 км. преди влизането в Разлог откъм прохода Предел. Съпругът на Марияна М. бил с приятелска компания в заведение на 10-ия километър край града в посока Предел.

Тъй като пил, се обадил на съпругата си да дойде и да го прибере със семейния им автомобил. След като го взела, при спускането към града в района на вилно селище "Реденка" Марияна по неизвестни причини загубила контрол над автомобила, той излязъл от пътя и се преобърнал няколко пъти. Вследствие на това 28-годишната жена, майка на едно дете, загинала на място.

Пристигналият на местопроизшествието лекарски екип на ЦСМП-Разлог не могъл да направи нищо, жената била мъртва от нанесените й тежки травми. Съпругът, който бил с леки контузни и порезни рани, вследствие на катастрофата, изпаднал в шок при вида на мъртвата си жена. Служители на РУП-Разлог са направили оглед на местопроизшествието.

Това е втория смъртен случай след ПТП с млад човек в Разлог в рамките на 24 часа. Както информирахме, 45 минути след полунощ на 21 октомври 32-годишният Костадин Тончев от с. Г. Драглище загина след като се заби с BMW в дърво на входа на Разлог. /БГНЕС/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//