Жена пострада след ПТП между три коли над село Бързия

Снимка: Infomreja.bg

По случая е извършен оглед

Пътничка от лек автомобил е пострадала при ПТП с участието на три леки автомобила в прохода „Петрохан“, над село Бързия. 

На 05.09.2023 г. около 15,35 ч., на път II-81, км. 70+ 300, в прохода "Петрохан" възникнало пътно- транспортно произшествие между лек автомобил "Дачия Дъстър" със софийска регистрация, управляван от 62-годишен софийски жител, лек автомобил "Опел Зафира" с видинска регистрация, с водач 34-годишна жена от гр. Видин, движещи се в посока към гр. Монтана, и лек автомобил „Фиат Крома“ със софийска регистрация, управляван от 77-годишен софийски жител, движещ се в насрещната посока.

При ПТП-то е причинена средна телесна повреда на 65-годишна софиянка, пътничка в лекия автомобил „Дачия Дъстър“, съобщават от полицията. Пострадалата е настанена за лечение в МБАЛ "Доктор Стамен Илиев"Ад - гр. Монтана, с травма на белия дроб.

Пробите за употреба на алкохол и наркотици на водачите на леките автомобили, участници в ПТП-то, са отрицателни. По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство по чл. 343, ал. 1, буква "б" вр. чл. 342, ал. 1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK