Жена от Разлог откраднала мобилен телефон, а двама мъже от Симитли - лек автомобил

Снимка: Infomreja.bg

Задържани са

На 26 март в РУ-Разлог, е получен сигнал от 34-годишна жена за това, че около 15:30 часа на същата дата е извършена кражба на мобилен телефон, оставен в сервизно помещение на хотел в местността Бетоловото, землище на Разлог.

От работещите по случая полицейски служители са проведени незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които инкриминираната вещ е намерена и е установено, че извършител на деянието е 28-годишна жена от Разлог. Същата е задържана със заповед за задържане до 24 часа.

За случая е уведомена компетентната прокуратура.

Същия ден във Второ РУ-Благоевград, е получено съобщение от 29-годишен мъж от с. Долно Осеново, че в землището на селото е открил обърнат по таван лек автомобил „Фолксваген Поло“. Незабавно на място пристигнали полицейски служители, които установили, че автомобилът е противозаконно отнет между 18:30 часа на 25 март и 09:00 часа на 26-и, след като е бил паркиран Симтили отключен и с ключ на контакта.

Проведени са незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които са задържани двама мъже на 20 и 29 години от Симитли.

За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK