Иззеха марихуана и амфетамин при акция на полицията в Перник

Снимка: МВР

Работата по започнатите разследвания продължава под надзора на прокуратурата

На 12 август, в условията на специализирана полицейска операция служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и колегите им от Второ РУ задържали 36-годишен от пернишкото с. Рударци в нива засята с канабис в землището на селото.

Иззети са 59 растения от рода на конопа с височина до 130 см., съобщават от полицията в Перник. При последвалите процесуално-следствени действия, в жилище обитавано от 36-годишният мъж са открити и иззети около 162 грама суха зелена листна маса, реагирала на марихуана при направения полеви наркотест. Задържан е за до 24 ч. и е уведомена Районна прокуратура – Перник.

Предният ден, в центъра на областния град бил проверен лек автомобил „Мазда“ с водач 35-годишен перничанин. Тестът му за наркотични вещества отчел положителен резултат за метамфетамин. Последвал личен обиск при който от мъжът са иззети амфетамин и екстази. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед.

Пакетче марихуана е иззето от 27-годишен перничанин. Мъжът бил проверен от криминалисти на Първо РУ в условията на специализирана операция снощи, около 22, 00 ч. на паркинга на голям магазин в областния град. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка.

Работата по започнатите разследвания продължава под надзора на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK