Иззеха 400 литра нелегален алкохол от къща в Батановци

Снимка: МВР

Собственикът го продавал на местните

Служители на сектор ‘’Противодействие на икономическата престъпност‘‘ при ОДМВР - Перник, установиха и иззеха близо 400 литра алкохол без акцизен бандерол на МФ на Р България.

Вчера, около обяд в хода на специализирана полицейска операция по линия на противодействие, превенция и ограничаване на престъпления, свързани с продажба и държане на стоки без акцизен бандерол, проведена на територията на град Батановци, служителите от сектор ПИП при ОДМВР - Перник, проверили къща, обитавана от 47-годишен местен жител.

Намерени и иззети по надлежния ред са 400 литра алкохол без акцизен бандерол на Финансовото министерство на Република България, за който има данни, че бил продаван. Образувано е досъдебно производство.

Няколко дни по–рано, служители на сектор ‘’Противодействие на икономическата престъпност‘‘ при ОДМВР  - Перник, съвместно със трънски полицаи са извършили проверка в заведение в град Трън, където са установили и иззели два килограма тютюн за наргиле, без акцизен бандерол на МФ на Р България, продаван в търговския обект.

Работата по двата случая продължава сектор ‘’Противодействие на икономическата престъпност‘‘ при ОДМВР Перник.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK