Извънредна сесия в Благоевград: Обсъждат бъдещето на "Пирин"

Снимка: Infomreja.bg

Радослав Тасков свиква извънредно заседание на 9 март

Председателят на Общинския съвет в Благоевград Радослав Тасков свиква извънредно заседание на 9 март от 11:00 часа в зала „22-ри септември”.

На заседание на Председателския съвет е приет дневен ред от 7 точки.

Съветниците гласуват дали да бъде присъдено званието “Почетен гражданин на Благоевград” на професор Васил Иванов Жечев – президент на Колеж по туризъм – Благоевград.

Обсъжда се и приемането на разчетни показатели за местните дейности и делегирани държавни дейности, дофинансирани с местни приходи, на Община Благоевград до приемането на бюджета за 2023 г.

Съветниците разглеждат предложението Павел Богуславович Белогоур, в качеството му на едноличен собственик на капитала и представител на „Белогоур Пропъртис“ ЕООД /с предишно наименование „Емирайтс Фъндс Ексчейндж“ ЕООД/, чрез което пряко се упражнява контрол и действителен собственик  - физическо лице, участващо пряко във „Футболен клуб Пирин“ АД, чрез „Емирайтс Фъндс Ексчейндж“ ЕООД.

Постъпила е и молба от Анна Иванова Мицова за изграждане на постамент с паметна плоча, в памет на бежанците от Кукуш, които преди 110 години са напуснали родния град и са се заселили в Горна Джумая.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//