Изравнени шансове за Камбитов и Елезов, според анкетата на ИНФОМРЕЖА

Владимир Елезов и Атанас Камбитов, снимка: infomreja.bg

Кандидат-кметовете на ГЕРБ и на Коалиция "ЕКИП" са с изравнени шансове да стигнат до балотаж на местните избори в Благоевград. Анкетата на ИНФОМРЕЖА "Кой ще бъде новият кмет на Благоевград?" показва, че е напълно възможно Атанас Камбитов и Владимир Елезов да си оспорват първото място във вота от тази неделя. В нашето допитване до момента са гласували общо 575-ма наши читатели. До момента 197 са дали гласа си за кандидата на ГЕРБ. Също толкова са подкрепили и кандидата на "ЕКИП".

127 читатели на ИНФМРЕЖА пък са отговорили, че бъдещият градоначалник на областния център ще бъде Емил Костадинов, издигнат от БСП. Единствената дама в изборната надпревара в Благоевград Надежда Барбазова от "Атака" се нарежда на четвърто място с 2,61% доверие, според нашата анкета, което означава, че за нея са гласували 15 човека.

Кандидатът на Синята коалиция Васил Тинчев е спечелил доверието на 14 наши читатели. Следват го Илия Трунгов от "РЗС" и Георги Васев от "ВМРО - Българско национално движение". В дъното на класацията, подредена от читателите на ИНФОМРЕЖА, е Петър Байкушев от "Земеделски съюз "Александър Стамболийски", за когото са гласували само четирима души.

 

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АНКЕТАТА

 

КОМЕНТАРИ

уверен22:50 - 21.10.2011
:))) Нямам думи просто, как може да излизате толкова смело с такава информация когато анкетата е попълнена само от 575 читатели. Толкова ли са жителите на Благоевград? Просто жиурналистите трябва да си обмисляте информацията преди да я пускате. Бъдете професионалисти, така затвърждавате твърденията че сте платени. Или ако пускате платени материали поне вдигнете броя на анкетираните.:)))
до ЕЛЕЗОВЦИ17:38 - 21.10.2011
Това може само да се санува от групата на г.Елезов.Камбитов мет
Смехурко17:37 - 21.10.2011
Смешни сте вече, момчета, не разбрахте ли че изборите приключиха за Елезко? И всеки ден да публикувате манипулативни проувания, тая си е! На 14 процента сте след втория кандидат!
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK