Израелски съдов хирург пристига в Кюстендил за прегледи

Снимка: Infomreja.bg

Кюстендил с уникална възможност за здрави вени и божествен релакс

Община Кюстендил, съвместно със столичните МЦ "Епика" и МЦ за Специализирана медицинска помощ по сърдечно-съдови заболявания, предлага чудесен шанс на наши сънародници и гости от чужбина да съчетаят посещение на града, при което да се възползват от комплексна грижа за здравето.  

В рамките на 4 дни всеки на територията на общината ще има реална възможност да научи как да подобри живота си. 

ЗА ХОРАТА С ОПЛАКВАНИЯ ОТ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ: Световноизвестният израелски съдов специалист д-р Яир Галили ще работи в град Кюстендил от 18 до 21 октомври 2019. Той прави диагностика и лекува по метода "Ултразвуково-контролирана склеротерапия", с който е помогнал на хиляди пациенти по света да забравят за коварното заболяване.  

ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРЕСУВАЩИ СЕ ОТ СВОЕТО ЗДРАВЕ: Успоредно с визитата на д-р Галили, негови български колеги ще извършват профилактични прегледи на сърдечно-съдовата система /сърце, вени, артерии/. Медицината днес е категорична, че единствено ранната диагностика е в състояние да ни предупреди и предпази от инфаркт, инсулт и други тежки състояния.  

ЗА СИЛАТА НА ПРЕВЕНЦИЯТА, РЕЛАКСА, ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ И НОВИТЕ МЕДИЦИНСКИ ПОДХОДИ: В рамките на четири дни Община Кюстендил осигурява възможност доказани специалисти от страната и чужбина да споделят опит и знания за огромната нужда от профилактиката и за интегративния подход, на който модерната медицина залага при справянето с най-разпространените заболявания на модерния човек.

Специалистите ще говорят за важността от дълбочинното разглеждане на симптомите и тяхната взаимосвързаност, за новите открития за сърцето, за лечебната сила на релаксиращите техники и ежедневната връзка с природата.  

Докоснат ярко и закрилян от православният лечител Св. Апостол и Евангелист Лука и митологичният покровител на здравето Асклепий, Кюстендил днес отваря с нова сила сърцето си за здравно-образователни форуми и водещи световни практики.   

Заповядайте в град Кюстендил от 18 до 21 октомври. Сред природни богатства като Хисарлъка, минералните води и кристалния въздух, с помощта на специалистите, всеки ще има своя шанс да преоткрие личната си пътека към здравето.  

Записвания за прегледи, лечение, комплексни терапии и резервации можете да направите на адреса и телефоните на МЦ "Епика" в гр. София. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK