Изграждат модерно пропускателно съоръжение на стадиона в Благоевград

Снимка: "Пирин"

ФК Пирин ще въведе турникетна система за влизане на стадион „Христо Ботев“ за домакинските мачове на орлетата през новия сезон във Втора Лига.

Днес започна изграждането на модерното пропускателно съоръжение, като с най-голяма привилегия ще са държателите на сезонни абонаментни карти, за които ще има отделен вход, а самата карта ще бъде тип пластика с чип, снимка и специален дизайн.

Очакванията са най-късно в края на следващата седмица да започне продажбата на сезонните карти. В понеделник ще бъде обявена цената им, както и за билетите за отделните двубои. Предвиждат се намаления за деца до 14 години и пенсионери.

Достъпът до стадион „Христо Ботев“ ще бъде силно ограничен за автомобили. На паркинга пред служебния вход ще се допускат само и единствено автомобилите на ангажираните с техническото провеждане на съответния футболен мач лица. Достъпът за хора с увреждания, като и за съответните придружаващи автомобили, ще бъде абсолютно свободен.

Следващата седмица ще стартира и процедура за акредитация на медиите. Всеки представител на бранша може да заяви сезонен пропуск, който ще му бъде предоставен срещу представяне на редовна журналистическа карта.

Акредитациите ще бъдат предоставени на първата редовна пресконференция, преди двубоя с ФК Ботев Гълъбов.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK