Изгоря автомобил на млад гастарбайтер от Рибново

Снимка: Infomreja.bg

Лек автомобил „Опел Вектра“ изгоря напълно вчера в късния следобед в гърменското село Рибново. Пожарът във возилото е потушен от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев, който бил сигнализиран за запалилото се возило около 17:30 часа.

Установената причина от специалистите е късо съединение.

Изгорелият автомобил „Опел Вектра“ е собственост на около 30-годишния Джамал Кадриев от Рибново, който си купил наскоро автомобила с пари от гурбета. Джамал ходил на сезонна работа в чужбина почти всяка година.

Вчера той отишъл да измие автомобила си на чешма край селото и след като лъснал возилото си, потеглил с него обратно към Рибново. Малко след като извървял около 500 метра, водач на друг автомобил, с който се разминавал, го сигнализирал, че колата му откъм страната на резервоара гори.

Кадриев спрял светкавично и изскочил от колата, след което последвало взрив на резервоара, коментираха случая хора от селото, които са станали свидетели на пожара.

Запознати от Рибново коментираха още, че това е поредният запалил се по същия начин лек автомобил от тази марка и предполагат, че може би става въпрос за фабричен дефект в електрониката на тези автомобли.  

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK