Избраха учител и ученик на годината в ПГИМ „Йордан Захариев“ - Кюстендил

Снимка: Личен архив

Отличените са г-жа Диляна Боева и Анна - Мария Гъркова

В края на учебната година в ПГИМ „Йордан Захариев“ – Кюстендил, се присъдиха отличията „Учител на годината“ и „Ученик на годината“.

Отличието „Учител на годината“ се присъжда на учители, които са постигнали трайни резултати в педагогическата си дейност, имат висока култура на педагогическо общуване, носители са на педагогически иновации и се ползват с авторитет и уважение сред учениците, родителите и обществеността.

За учебната 2021/2022 г. носител на отличието е г-жа Диляна Боева – старши учител по професионална подготовка, за активната й работа по подготовката и осъществяване на иновацията на ПГИМ за успешна професионална реализация с учениците от XI в клас, специалност „Оперативно счетоводство“, ежегодното споделяне на добри педагогически практики и активната й работа за издигане на авторитета на професионалното образование в ПГИМ Кюстендил.

Ученикът на годината трябва да има високи постижения в учебния и възпитателния процес, непрекъснат стремеж към усъвършенстване, да участва активно в училищния живот, както и в проекти, конференции, конкурси, състезания и олимпиади, да има получени награди, да бъде толерантен и етичен в отношението към учители и съученици.

Отличието се присъди на Анна-Мария Гъркова от XI а клас, специалност „Икономическа информатика“. Тя е с отличен успех, председател е на Ученическия съвет на ПГИМ „Йордан Захариев ", знаменосец на училищното знаме, представител на област Кюстендил в Съвета на децата към Държавна агенция за закрила на детето. Участва в организирането на различни инициативи и благотворителни кампании, взема активно участие в училищни мероприятия.

Честитим отличията на г-жа Боева и на Анна-Мария, като им пожелаваме здраве и много бъдещи успехи, обявиха от учебното заведение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//