Иво Атанасов кандидат-президент на БСП?

снимка: Цена Желязкова, infomreja.bg

Общинската младежка структура на червените в Кюстендил номинира Иво Атанасов за кандидат-президент на БСП. Младите социалисти заявиха и предпочитаниието си за кмет на града. Предложението им е да се издигне кандидатурата на адвокат Мая Шишкова.

И двете номинации са били гласувани с пълно мнозинство, обясни Лили Евтимова от младежката организация. В общинската структура членуват около седемдесет души на възраст от 18 до 34 години. Те вярват, че тъй като Иво Атанасов е успешен политик вече много години, работи като секретар в Президентството, той би се справял добре и като президент на Република България. 

Що се отнася до номинацията на адвокат Шишкова, младите червени виждат в нея потенциал за осъвременяване и подобряване на политиката за управление на град Кюстендил.

Окончателните кандидати на социалистите и коалиционните схеми на БСП ще станат ясни след националната конференция на втори юли.

КОМЕНТАРИ

Петър Тонев20:43 - 29.06.2011
Не избори а воина срещу управляващите , всички са измамници вяра никому .
Стефка - първа дама?22:39 - 30.05.2011
Иво Атанасов обича да пуска голи снимки на жена си в мрежата и да обяснява, че друга като нея няма.Ще ми се да стане президен дори и само заради това да гледаме една първа дама почти дибидюс.Такава не е имало досега и ако тя си появи из сайтовете по бикини в ролята на първа дама, наистина няма да има и няма да е имало друга като нея.Особено на нейните 60 години!Иво Атанасов президент!
Код за сигурност, въведете кода 3ax