Иван Гергов и Пламен Поюков не участват в конкурса за шеф на ЮЗДП

Иван Гергов и Пламен Поюков, снимка: infomreja.bg, архив

В сряда изтече последният срок за депозиране на документи в конкурса за директор на Югозападно държавно предприятие – Благоевград.

Въпреки очакванията, че директорът на Регионалната дирекция по горите Иван Гергов и директорът на ДЛС "Дикчан" - с. Сатовча Пламен Поюков не само ще са кандидати, но и основни претенденти за шефския пост в ЮЗДП, имената и на двамата не фигурират в списъка с участниците в надпреварата.

Предполага се, че в конкурса, който ще е по документи, ще участват около седем кандидати, представители на всички горски предприятия, които са под шапката на ЮЗДП.

Броят на участниците в конкурса, както и резултатите от него ще станат известни през следващата седмица.

”На този етап предпочетох да не се явявам на този конкурс, а да остана директор на ДЛС „Дикчан". За директорското място в ЮЗДП-Благоевград е необходим и компромис, за да се даде шанс за участие на професионалисти от по-големите стопанства и горски предприятия", коментира решението си пред ИНФОМРЕЖА Пламен Поюков.

Гергов също е предпочел да запази досегашния си пост и да остане начело на Регионалната дирекция по горите.

Отказът от конкурса на Пламен Поюков е съобразен и с намерението на централата на ГЕРБ да номинира именно него за кандидат-кмет на община Сатовча за предстоящите през октомври местни избори, научи ИНФОМРЕЖА от сигурен източник в партийните среди на ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

читател16:17 - 22.02.2015
ей няма ли един достоен коментатор да напише нещо от свое име мамка им тролска дайте възможност хората да се явят на избори да ги спечели по достойния .И това са коментари на мъже ,путьовци с празни панталрони .
до ленко16:12 - 22.02.2015
боклук такъв що пишеш от чуждо име тъпи коментари бе ,на черното бяло само такива изроди като теб могат да кажат или целта е да ги скарате .такъв е и коментара /перпела/ нито Арнаудов нито Перпелов имат общо с написаното агентите на ДС и скритите мутри лимонки от Гоце Делчев се опитват отново да създават скандали но този път няма да им се получи.Дерзай грозна и омразна горило така ще си пукнеш сам пред компютъра галейки интриганското си подло наследствено его .
1118:52 - 21.02.2015
пламене,как можа да се снимаш с този разложки пияница да ти рони авторитета.
щъркел17:55 - 21.02.2015
Краси Тирзиева е най добрата курналистка в света за тва и завиждате

FACEBOOK