ИПБ: Днес политическата корупция в МВР уби двама български полицаи

Снимка: Infomreja.bg

Институтът за пътна безопасност настоява МВР да покани международни експерти

Днес политическата корупция в МВР уби двама български полицаи. Бяха похарчени стотици милиони левове за изграждане на ограда по границата ( в постоянни обвинения за корупция) и не бяха дадени нито една стотинка за обучение и оборудване на полицията, като в нито един от тях не се намери ролка с шипове, с която да бъде спрян автобуса-убиец.

Това заявиха в позиция от Института за пътна безопасност по повод смъртта на двамата униформени след гонка с автобус, пълен с мигранти.

В позицията, разпространена до медиите, се казва още:

Този типичен случай еднозначно ни показва, че системите за сигурност в МВР са деградирали. Налице е пълно срастване между политическо и професионално ръководство. Свидетели сме как освободени директори на служби в МВР се вливат в политически партии. През последната година и половина професионалното ръководство на МВР е в пълна зависимост от масонски ложи и тъмни сили.

Министър Демерджиев е длъжен да признае, че царят е гол и че ще минат години докато се възстановят системите за сигурност от проваленото управление на Бойко Рашков.

Институтът за пътна безопасност настоява МВР да покани международни експерти, които да започнат да обучават силите за противодействие на престъпността и да прилагат ефективна охрана и контрол на пътното движение. Ако не бъдат предприети адекватни действия ще настъпи момент, в който българските граждани ще бъдат принудени да се погрижат сами за собствената си сигурност.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK