Интер – Академик приключи полусезона със загуба

снимка: infomreja.bg, архив

Отборът на Интер – Академик продължава да бъде преследван от лош късмет. Освен че записа неочаквана загуба от НСА с 21:24, тимът загуби трети основен състезател заради контузия. В днешната среща, играна в спортната зала на ЮЗУ "Неофит Рилски", пръст на ръката обърна Добрин Тунтев. Той напусна игра още в 6-та минута, което се отрази на крайния изход от двубоя.

Преди него от строя бяха извадени Александър Попгеоргиев и Адриан Зинков. Тримата са топ реализатори на тима и отсъствието им накуп прави отборът аутсайдер срещу почти всеки отбор от групата, с изключение на Левски.

Днес точно поради тази причина Интер - Академик загуби в последния си мач от пролетния дял на първенството. Гостите от НСА взеха аванс на почивката 9:15. През втората част домакините тъкмо да се върната в мача и на техният път застана съдийската двойка от Габрово.

Двамата чернодрешковци, приличащи повече на сумисти, направиха куп грешни отсъждания и всички те в ущърб на Интер - Академик. Софка Арабаджиева не сдържа нервите си и получи жълт картон, а публиката в залата изпрати съдиите с освиркания и ругатни.

При отсъствието на основните реализатори на тима Борислав Иванов се превърна в такъв, като вкара 8 гола. Васил Джукев добави 5, а по три вкараха Александър Илиев и Стоил Радойчев.

След този кръг предстои пауза, за дължината на която ще се произнесе БФ Хандбал.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK