“Интер – Академик” приема ЦСКА в неделя

снимка:infomreja.bg, архив

БФ Хандбал насрочи отложения мач от първенството на А група при мъжете “Интер – Академик” - ЦСКА да се играе на 22 април, неделя от 17 часа в спортната зала на ЮЗУ “Неофит Рилски” в Благоевград. Това е предпоследното домакинство на благоевградчани за настоящото първенството по хандбал. В последното на 5 май “Интер – Академик” приема “Добруджа”. Ръководството на федерацията премести мача с един ден по-късно, защото Министерски съвет реши 21 април да бъде работен ден. Това няма да даде възможност на столичани да пътуват до Благоевград и затова мачът ще се играе в неделя.

При успех срещу ЦСКА, “Интер – Академик” ще събере 15 точки и ще затвърди четвъртото си място в групата, три кръга преди края на първенството. В тях “Интер – Академик” ще приеме първо “Добруджа” на 5 май, а на 12 и 13 май ще гостува във Варна срещу местните отбори “Спартак” и “Локомотив”.

Съдийска двойка на неделния мач с ЦСКА са петричаните Краси Мелков и Влади Тодоровски. Веднага след края на първенството “Интер – Академик” заминава за Краков, Полша, където ще участва в турнир по хандбал за студентски отбори. 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK