Интер – Академик готов за първия си мач от първенството

Софка Арабаджиева, снимка: infomreja.bg, архив

След като почиваше в първия кръг от новото първенството по хандбал при мъжете, отборът на Интер – Академик вече се настройва за гостуване на Осъм Ловеч. Двубоят е от втория кръг и започва в 15.00 часа, под ръководството на двойката рефери Йонко Вутов – Светослав Петров.

По програма благоевградчани трябваше да гостуват на ЦСКА, в края на миналата седмица, но армейците отложиха старта си първенството. Отложената среща между двата тима ще се играе на 24 ноември. Оставането на ЦСКА в елита оформи четен брой отбори в групата, което няма да доведе до почващ тим във всеки кръг от първенството.

Иначе първата изява пред собствена публика Интер – Академик ще направи на 21 октомври от 17.00 часа срещу Локомотив Варна. За сега единствено Лазар Иванов преустанови състезателна дейност. Останалите момчетата са на линия и тренират на пълни оборите.

В сторя вече са Васил Джукев и капитана Адриан Зинков. Амбициите на треньорското ръководството, начело със Софка Арабаджиева и хандбалистите са Интер - Академик да играе финал в първенството, което ще бъде забележително постижение в кратката в историята на клуба.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK