“Интер - Академик” привлича талант от ЦСКА

Софка Арабаджиева, снимка: infomreja.bg

ХК “Интер - Академик” ще привлече в редиците си за новия сезон младата надежда на ЦСКА Иван Павлов. Гардът е на 17 г. и според хандбалните капацитети е един от най-големите таланти в страната. Павлов и неговите родители също напират за трансфер. Остава обаче ръководствата на двата клуба да си стиснат ръцете.

В същото време ХК ЦСКА все още не е потвърдил участието си в предстоящия сезон на мъжката “А” група. Последният срок е 12 септември, след което ще бъде теглен жребият за програмата на новия сезон. Първенството стартира на 24 септември, а до момента участие в него са потвърдили 9 отбора.

Освен Иван Павлов, пред подписване на договор с “Интер - Академик” е и Димитър Ортомарски. Вратарят от Гоце Делчев вече е приет в ЮЗУ “Неофит Рилски”, специалност “Право”. Ортомарски тренира с отбора, който все още не е в пълен състав.  Под ръководството на треньорката Софка Арабаджиева тренират 15 момчета, като част от тях са юноши на тима.

От групата отсъстват контузените Стойл Радойчев, Васил Джукев, Александър Попгеоргиев и Добрин Тунтев. Очаква се и завръщането от САЩ на Лазар Иванов, но това ще стане в началото на следващия месец. За ИНФОМРЕЖА Арабаджиева потвърди, че отборът ще продължи тренировъчния си процес в хандбаланата зала на Спортен комплекс “Пирин”, която бе основно ремонтирана.     

 

КОМЕНТАРИ

Христо Митев21:14 - 03.10.2011
Браво Ванка ОЛЕ, ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ САМО ЦСКА
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK