Инж. Венелин Трошанов: Белегът за развито общество е достъпната градска среда!

„Аз и моят екип сме обърнати към всички и ще работим за благоденствието на нашите съграждани“

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Приемете моите поздравления по случай Международния ден на белия бастун!

Международният ден на белия бастун се отбелязва се от 1969 г. по решение на Международната федерация на слепите с цел привличане на вниманието на международната общност към проблемите на хората с нарушено зрение.

Днешният ден е едно напомняне за предизвикателствата и ежедневните препятствия, пред които се изправят хората с нарушено зрение.

15 октомври е датата, която ни дава повод да се обърнем към тях да обещаем, че ще положим всички усилия, за да създадем среда, в която всички ние да живеем и работим.

✅️ Аз и моят екип сме обърнати към всички и ще работим за благоденствието на нашите съграждани, защото равенството е първият белег на човечността, достъпната градска среда е белег за развито общество.
 
✅️7️⃣3️⃣???? Ще работим за:

✅️ - Създаване на инфраструктурни условия за хора в неравностойно положение и хора с увреждания: рампи за достъпна среда, тротоари за незрящи;

✅️ - Намиране на по-голямо и подходящо посещение, което да бъде обособено за нуждите на Съюза на слепите;

✅️ - Закупуване на микробус за нуждите на Съюза на  слепите;

✅️ - Създаване на библиотека за незрящи;

✅️ - Изграждане на специални детски площадки за деца със специални потребности в детските градини и ясли, в ЦГЧ, кварталите и малките населени места.

Смелостта и упоритостта, които притежавате и проявявате всекидневно, е повод днес да изкажа моите поздравления и да пожелая здраве, дълголетие, спокойни и добри дни, воля и вяра в утрешния ден!

Бъдете щастливи с обичта и подкрепата на вашите близки и любими хора! Вярвайте, че бъдещето може да бъде променено и то зависи от всички нас!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Инж. Венелин Трошанов, независим кандидат за кмет на Община Благоевград, с бюлетина  ✅️7️⃣3️⃣????

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни ИНФОМРЕЖА ИЗБОРИ!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK