Илко Стоянов: След дълги години на упадък успяхме да поставим новото начало!

Снимка: ИК

„В следващите четири години ще се усети растеж във всички сектори“

Обръщение на независимия кандидат за кмет на община Благоевград - Илко Стоянов

Уважаеми жители на община Благоевград,

В края сме на една тежка и нетипична предизборна кампания, в която, за голямо съжаление, не се случи разговор или дебат за идеи, свързани с развитието на община Благоевград! Вместо да видим конструктивен диалог, ежедневно бяхме свидетели на нагнетяване на омраза и фалшиви новини, имащи за цел да подвеждат избирателите.

Лично аз предпочетох да не бъда част от този процес и да не използвам език на омразата, опитах се да стигна до вас чрез представяне на равносметка - какво свършихме заедно и какво предстои да градим занапред.

За мен и като човек, и като кмет на тази община в последните две години най-важното е да съм успял да ви вдъхна вяра, надежда и любов за бъдещето на Благоевград!

След тези две години управление съм още по-убеден, че Благоевград притежава уникални дадености и потенциал! Нашият град, нашата община имат шанса да тръгнат напред. Необратимо напред!

В днешните напрегнати времена, когато целият свят е на кръстопът, тези четири години ще бъдат едни от най-важните за развитието на Благоевград!

След дълги години на упадък, преди две години, успяхме да поставим новото начало и да посеем семената на бъдещото развитие на общината. Мога да гарантирам, че в следващите четири години ще се усети растеж във всички сектори!

Времето е най-ценният капитал в живота и Благоевград няма повече време за губене! Затова нека приключим тези избори още тази неделя - 29 октомври!

Скъпи приятели,

Излезте и гласувайте за бъдещето на нашата община, гласувайте и за вашето бъдеще, защото Благоевград не е на кмета, Благоевград е на хората!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни ИНФОМРЕЖА ИЗБОРИ!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK