Илко Стоянов: Отвратителна кампания, насочена предимно срещу личността ми

Снимка: Infomreja.bg

„Оспорвана битка, чакаме резултатите“

„Оспорвана битка. Чакаме резултатите. Вътре в себе си усещам спокойствие, че от утре градът ще продължи да живее нормалния си живот. Подкрепата на ГЕРБ е важна, но най-голямата увереност, която получавам, е от самите граждани“.

Това бе първият коментар на независимия кандидат за кмет на община Благоевград - Илко Стоянов, минути след края на изборния ден.

За обвиненията, отправени към него от страна на опонента му Методи Байкушев за натиск към гражданите от страна на общинска администрация, Стоянов обяви, че това категорично е признак на слабост.

„Това не е нормално, има около 14 000 човека, които са работили за мен. От утре кметът е кмет на всички, аз със сиурност няма да отправя обвинения към тези хора, които са работили за Методи Байкушев. Не се водеше кампания за идеи за развитие на Благоевград, а да бъда отстранен от кметския пост - това беше основното. Отвратителна кампания, насочена предимно срещу личността ми - да бъда отстранен от хора, които имат икономически, задкулисни интереси за община Благоевград. Имаше обединение на икономически кръгове, които искат да превземат общината и да я разпарчосат“, подчерта Илко Стоянов.

Той увери, че е водел една позитивна кампания, по време на която се е борил за жителите на Благоевград.

„Независимо какъв ще е резултатът, аз съм в абсолютна хармония със себе си“, каза още Илко Стоянов.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK