И в Кюстендил търсят новите лица на България

снимка: Виолета Атанасова, infomreja.bg

Шанс за излизане от анонимност и ефектна публична изява дава поредният от многобройните канстинги за онези, който  тайно или по-явно си мечтаят за бляскавите пътеки на ревютата. Наричат ги как ли не, а този, който в неделя вечер ще се проведе в Кюстендил, има амбициозното име „Новите лица на България”.

Компетентно, както се казва в такива случаи, жури ще избере и от този град  кандидати за кариера като модели или поне статисти. Горната възрастова граница е 40 години, долната е 14,  като непълнолетните задължително ще трябва да бъдат придружени от родителско тяло, съгласно детето им да бъде оценено по хубост не само от родата, и да се фръцка по подиумите, добре облечено /или посъблечено/.

С афиши за събитието е облепен почти целият Кюстендил. Обявите за кастинга напромнят за предизборните периоди, в които де що има стена, се захваща от агитанционни  плакати на кандидати за кметове, депутати, понякога и за президенти. Късно вечер от един партиен  щаб лепят, още по-късно от друг лепят отгоре – и така през цялата  предизборна кампания.

За приближаването на поредните избори  вече напомнят и първите агитпроп материали за тях, които също приличат на обяви за кастинг, който ще търси новите лица на България. Новите лица, които искат да тръгнат по политическия подиум под светлините на медийни прожектори и клакьорски  аплодисменти.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za
loading...