И днес ще бъде облачно

Снимка: Infomreja.bg

Най-много ще вали в Предбалкана и Южна България

Днес ще се задържи предимно облачно. На много места ще има валежи, в отделни райони - интензивни и придружени с гръмотевици. Значителни ще са количествата на места, главно в Предбалкана и Южна България. Ще духа слаб до умерен, в източните райони - временно силен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°, в София 21-22°.

В планините ще бъде предимно облачно с валежи, на места значителни по количество и придружени с гръмотевици. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 10°.

Над Черноморието ще има значителна облачност, на много места с валежи от дъжд. Главно в южните райони количествата ще са значителни. Ще духа умерен до силен северен вятър. Максималните температури ще са 22°-25°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Атмосферното налягане още малко ще се повиши и ще се доближи средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 49 мин. и залязва в 21 ч. и 3 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 14 мин. Луната в София залязва в 4 ч. и изгрява в 18 ч. и 54 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK