И членовете на ГЕРБ в Благоевград застават зад Мария Габриел, Андрей Новаков и Асим Адемов

Снимки: ГЕРБ-Благоевград

Общинската организация на ПП ГЕРБ-Благоевград, проведе номинационно събрание за издигане на кандидати за членове на Европейския парламент. На него присъстваха народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград, Даниела Савеклиева, общинският ръководител Бисер Михайлов и кметът на Благоевград, д-р Атанас Камбитов.

„Благоевградска област има доминантното присъствие във върховете на европейската политическа сцена в лицето на българския еврокомисар и двамата евродепутати от региона. Това е напълно заслужено с оглед на постигнатите резултати от представянето на ГЕРБ-Благоевград на провежданите от повече от десетилетие избори“, каза по време на събитието Даниела Савеклиева.

Бисер Михайлов приветства присъстващите: „Изправени сме пред избор на предизвикателството, който трябва да начертае бъдещото развитие на Европа. Постигнатото по време на Председателството на Съвета на ЕС и водената до момента външна политика превърнаха България във важен фактор на международната политическа сцена.“

Д-р Атанас Камбитов подчерта значението и важността на предстоящите през май избори: „Те ще бъдат много тежки и жизненоважни за Европа. Ако допуснем набиращите сила песимистично настроени политически формации да вземат превес ще бъде катастрофално за Европа и Съюза. Не трябва да толерираме опонентите ни! Трябва да насочим усилията си към утвърждаване на досегашните позиции на ГЕРБ в Европейския парламент".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK