Хванаха мъже с дрога в Сандански

Снимка: Infomreja.bg

Лицата са задържани

Хванаха мъже с дрога в Сандански.

Около 01:40 на 30 юли е извършена проверка на тавански етаж на къща в южния град, където са установени две жени на 20 години и мъж на 45 години – местни жители.

На маса в стаята е имало пластмасова бутилка с облепено на горната й част и гърлото алуминиево фолио, върху което е поставено сиво прахообразно вещество с бели кристали в него.

След направен полеви тест веществото е реагирало положително на ММС-опиат с тегло около 3,5 грама.

Лицата са задържани.

Още трима са задържани в област Благоевград – за употреба на алкохол и шофиране.

По ул. „Солунска“ в Петрич, 50-годишен от Сандански е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ с наличие на 1,31 промила алкохол в издишания въздух.

В с. Елешница 41-годишен от с. Бабяк е управлявал лек автомобил „Пежо“ с наличие на 2,66 промила алкохол в издишания въздух.

По ул. „П. Евтимий“ в гр. Банско, 63-годишен от Благоевград е управлявал лек автомобил „Форд Фиеста“ с наличие на 1,22 промила.

 

КОМЕНТАРИ

Лютви Х.07:32 - 01.08.2023
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK