Хронологията за три дни: Бой с метална тръба, ранен полицай и скандали

Снимка: Infomreja.bg

По случаите са образувани досъдебни производства

60-годишен от село Златар е задържан за нанесена телесна повреда.

Около 00:45 часа на 28 август 27-годишен от Златар влиза в имота на 60-годишен негов познат от същото село. Между двамата възникнал спор, който прераснал в скандал. По време на конфликта двамата се сбили и 60-годишният намушкал с нож в областта на корема по-младия мъж.

Пострадалият е откаран и настанен за лечение в шуменската болница.

32-годишен криминално проявен е задържан за нанасяне на телесна повреда на полицейски служител. На 27 август е постъпил сигнал за възникнал скандал между двама жители на село Габровница, общ. Монтана.  

При пристигане на място служителите на реда установили 32-годишен жител на с. Габровница, с криминални прояви, който не изпълнил разпорежданията им.

При опит да бъде задържан нарушителят изритал в левия крак единия служител. С полицейска заповед на 32-годишния е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР. На полицейския служител е извършен преглед в МБАЛ Монтана, където е установено, че е получил хематом и отток на лявата подбедрица.

Служители на РУ Лом разследват случай на нанесена телесна повреда на жител на село Добри дол.

Ломски жител съобщил, че при саморазправа в село Добри дол, общ. Лом, с метална тръба бил нанесен удар в главата на 52-годишния му баща, при което му била причинена средна телесна повреда.

Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ на Лом, без опасност за живота.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//