Христо Апостолов подаде оставка

снимка: bgvolleyball.com

Досегашният изпълнителен директор на Националната волейболна лига Христо Апостолов напуска своя пост. Той вече е депозирал едномесечно предизвестие в БФВ, като ще изчака законовият срок преди да си тръгне.

Това е второ оттегляне на длъжностно лице от ръководен пост в Лигата, която администрира родните първенства – Суперлигата, Висшата лига и женския шампионат. Припомняме, че само преди 24 часа бе първата оставката от страна на председателят на НВЛ Красимир Илиев, която бе депозирана в БФВ вчера.

„Днес уведомих генералния секретар на БФВ г-н Николов, че напускам”, заяви Христо Апостолов. „Съжалявам, че така се получи, но... Ще продължа да изпълнявам функциите си до изтичане на предизвестието. Тъкмо от ръководството на БФВ да имат време да реагират, за да не се допусне все пак "трусове в т.нар. администриране", както са обявили в прессъобщението от днес. Аз съм коректен и смятам, че това е правилно. Най-лесно е иначе да си вземаш шапката. Не възнамерявам да нападам този или онзи засега”, допълни Христо Апостолов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK