Хаджигаев сдаде поста

снимка: Областна администрация - Благоевград

Областният управител Костадин Хаджигаев посрещна в кабинета си ученика от ХІІ клас на Професионалната гимназия по икономика „Иван Илиев“ в Благоевград – Александър Божиков, който днес ще бъде областен управител.

За поредна година Областната администрация подкрепя инициативата за насърчаване на младите хора. С проекта на  „Джуниър Ачийвмънт България“ се дава възможност на доказали се като способни и талантливи ученици и студенти да участват пряко в управлението на корпорациите и администрациите, с което да се запознаят с мястото и ролята на управлението. 

Областният управител за един ден – Александър Божиков, отговорно прие поста от областния управител Костадин Хаджигаев и проведе оперативка с заместник-областните управители и главния секретар.

Надявам се този ден да бъде значим и запомнящ се за поканения ученик за областен управител за един ден и да му даде увереност, че може да постига начертаните цели, заяви титулярът Костадин Хаджигаев.

 

 

КОМЕНТАРИ

хфт18:20 - 28.03.2013
пппфффуууу аз пък тъкмо се зарадвах че сме се отървали областния - а то само за ден :( дано следващия път да имате добри новини по темата
gi17:28 - 28.03.2013
toq mrasnik xadjigaev trqbva za vinagi da izdade posta ot toq prostak sam v momenta v 4ujbina
ех12:38 - 28.03.2013
Не за един ден,а за винаги.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//