ГС „ЕКИП“ отпразнува 6-ия си рожден ден

снимки: infomreja.bg

В компанията на членове, симпатизанти и много приятели Гражданско сдружение „ЕКИП“ отпразнува 6-ия си рожден ден. Веселбата събра стотина в ресторанта на хотел „Езерец“.

В приветствието си председателят Владимир Елезов честити празника и призова привържениците на сдружението за по-чести срещи и по-голяма активност по време на събранията. „Следващите 6 месеца са от ключово значение за нас, защото през тях трябва да определим посоката, целите и амбициите, които ще следваме в бъдещата си политика“, каза Елезов.

Той даде висока оценка на съветниците от Коалиция „ЕКИП“ в местния парламент, като подчерта, че сдружението единствено представлява гражданите в Общинския съвет.

„За пореден път се доказахме като най-активната група по отношение на внесени предложения и жалби на граждани, които сме довели до успешно разрешаване“, заяви Елезов.

Специална похвала получи председателят на строителната комисия Рашко Динков. „За първи път от демократичните промени в нашата община няма нито една забавена преписка“, изтъкна лидерът на „ЕКИП“.

Той не пропусна да посочи и позицията на сдружението по повод гражданските протести. „Благодарен съм, че издържахме на критиките и от наши членове и не участвахме в организацията и в самите протести, защото се получи така, че ГЕРБ купи едната половина от организаторите, а БСП – другата“.

За да опише развитието на областния град, Елезов си послужи с цитат на член на сдружението, чието име спести. „В момента корабът на Благоевград плува към острова на посредствеността“. Къде са логистичният център и ЕКСПО центърът“, попита риторично той. И за да завърши оптимистично словото си, с по-ведър тон заяви: „На шест годинки сме, догодина отиваме на училище и, живи и здрави, напред и нагоре! Поздравявам ви със следващите 6-7 часа музика!“.

Празникът продължи с танци, песни и много настроение. Огромна торта „6 години ЕКИП“, разрязана от председателя Владимир Елезов, допълнително „подслади“ празника.  

Галя Ангелова и Стойко Гърчев пяха на всяка маса, а заедно с Божидар Николов, на клавира, успяха да изпълнят всеки музикален поздрав.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK