Грък уби велосипедист на пътя между Хаджидимово и Блатска

Снимка: Infomreja.bg

Млад водач удари стълб край Бачево

Грък уби велосипедист на пътя между Хаджидимово и Блатска.

Инцидентът е станал на 18 август около 21:15 часа.

Лек автомобил „Шкода Фабия“ с 69-годишен водач от Гърция, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е блъснал 57-годишен велосипедист, който се е движил пред него.

С множество травми по тялото е пострадал велосипедистът, който е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев и по-късно е починал.

На водача на автомобила са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Два дни по-късно е станал и пътен инцидент на пътя Бачево – Разлог.

Около 10:50 часа лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 18-годишен водач от с. Бачево е излязъл от пътното платно и се е блъснал в метален стълб на улично осветление. При инцидента са пострадали двама 17-годишни младежи, пътуващи в автомобила, единият от които с фрактура на лакътна става и контузия на гърдите и корема, а вторият - с контузия на рамото и сътресение на мозъка.

С контузия на гърдите и корема е пострадал и водачът на автомобила, чиято проба с техническо средство за употреба на алкохол е отчела 0,86 промила.

Не само младият водач от Бачево е употребил алкохол.

На 19 август на ГКПП-Кулата в посока от Гърция към България, 51-годишен чешки гражданин е управялвал товарен автомобил „Волво“ с наличие на 2,12 промила.

При извършена проверка на бул. „Св. Димитър Солунски“ в Благоевград на лек автомобил „Мерцедес“ е задръжан 34-годишен благоевградчанин, управляващ автомобила след употреба на наркотично вещество.

След като е употребила наркотик, 21-годишна жена от Петрич е управлявала лек автомобил „Киа Спортидж“. Тя е задържана около 02:00 часа на 19 август на ул. „Места“.

На ул. „Рила“ в Сандански, след употреба на наркотично вещество, неправоспособен 27-годишен водач от с. Склаве управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“.

По ул. „Цар Симеон“ в Сандански, след употреба на наркотик, 43-годишен санданчанин е управлявал лек автомобил „Пежо“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK