Грейнаха светлините на новогодишната елха в Якоруда

Снимки: Община Якоруда/ Георги Гугалов

Събитието бе организирано от Общината и местното читалище

Грейнаха светлините на новогодишната елха в Якоруда.

Така градът се включи в празничното настроение. Светлините на елхата бяха запалени тържествено от  Мехмед Вакльов – кмет на община Якоруда, и Марио Асьов – управител на фирма „Строител“, които пожелаха на жителите на общината весели празници.

Площадът беше изпълнен с много деца и техните родители, които се насладиха на изпълненията на малчуганите от детската градина в Якоруда, ученици от СУ „Св. св.Кирил и Методий“ и НЧ „Светлина -1907“.

Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата раздаваха празнично настроение, което завладя малки и големи.

Запалването на светлините на коледната елха е символ на предстоящата топлина и уют в домовете ни и светлия празник, който ще прекараме с най-близките си хора. В тази връзка, искам сърдечно да поздравя всички братя и сестри християни с предстоящите коледни празници, както и всички жители на Община Якоруда с предстоящите новогодишни такива. И тъй като сме в месеца на подаръците, искам да уведомя жителите на общината, че в най-скоро време пистата в местността "Трещеник" ще бъде отворена и всички деца от Якоруда ще могат да я ползват напълно безплатно. Нека всички изживеем едни щастливи и споделени празнични дни!, пожела кметът на всички присъстващи.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК:

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK