Грейна коледната елха в Белица

Снимки: Община Белица

Точно в 17.20 ч. вчера кметът на община Белица пусна светлините на коледната елха пред събралите се над 400 граждани на малкото градче.

С радостни възгласи бе съпроводено тържественото запалване на елхата под красивите цветове на озареното от фойерверки небе в центъра на града, който е украсен с пъстри светлини и грилянди.

В словото си Радослав Ревански поздрави всички жители на община Белица с настъпващите празници, като сподели:

"Особено ми е приятно като кмет на община Белица да ви поздравя с настъпващите коледни и новогодишни празници. Всяка Нова година се възприема като нещо ново, като надежда за по- добро бъдеще. Пожелавам ви през настъпващата 2019-а година здраве, професионални успехи, благоденствие и сполука във всички начинания! Нека спокойствието и надеждата ви съпътстват през цялата година! Бъдете живи и здрави скъпи съграждан!“.

След словото на кмета коледният дух завладя цялата местна общност от присъствието и на Дядо Коледа, който дойде специално от далечна Лапландия, за да присъства на церемонията по запалване на коледната елха, да събере от пощенската кутия писмата на най-послушните деца и да им поднесе подаръците на 25. декември, в Коледния ден.

Деца и родители се включиха в дълго празнично хоро поведено от кмета на общината, Радослав Ревански, и Дядо Коледа, към което се присъедини и неговата лъчезарна съпруга Саня Реванска.

Жителите на Белица се почувстваха поласкани и щастливи от личния контакт с всеки един от тях, като кметът на общината лично ги поздрави с добре дошли на тържеството.

 

КОМЕНТАРИ

Бабяк19:39 - 08.12.2018
Радославчоооо...огънят на елхата запали чергата ти.Остават ти още 8 месеца..И чао!
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK