Госпожица Аделина стана госпожа

снимки: infomreja.bg

Прелестната секретарка на председателя на кюстендилския Общински съвет - Аделина, тази вечер мина под венчило. Госпожицата, която украси секретарското място преди около три години, не допусна през това времи абсолютно никаква интрига около себе си.

Първоначално мнозина я смятаха за твърде неопитна за отговорната длъжност, която й бе поверена, но тя се справи с всички изпитания и предизвикателства с усмивка, без много приказки и с доста трудолюбие. Освен всичко това, оказа се, че както се стараеше в секретарската работа и не вдигаше никакъв шум около себе си, тя успя да намери време и за личния си живот и малко преди края на мандата на този общински съвет да стане госпожа.

На сватбената церемония с усмихнато настроение, но и с лека тъга в нежното лилаво на изискания букет, с който дойде, беше и председателят на местния парламент Васил Иванов, придружен от сина си. Шефът очевидно не е бил прекалено строг и не е експлоатирал очарователната си секретарка с извънреден труд, така че й са останали и сили, и време да помисли и за Менделсон.

Браво на госпожица Аделина, оправно момиче излезе! Дано да е такава и като госпожа!
 

КОМЕНТАРИ

stefani14:38 - 16.07.2012
kajete mi kak da stana u4itel molq vi mnogo
stefani14:37 - 16.07.2012
iskam da stana gospoja v u4ili6e hristo botev
Да ви питам:21:51 - 15.08.2011
Тази хубава Аделинка не е ли племенница на кмета Паунов?
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK