Гол в самия край донесе точка на Локомотив (София) в Благоевград

Снимка: startphoto.bg

Резултат 1:1

Отборите на Пирин и Локомотив (София) завършиха наравно 1:1 в среща от 19-ия кръг на еfbet Лига. Резултатът на стадион "Христо Ботев" в Благоевград бе открит от Аймен Суда в 45-ата минута, който се разписа с красив удар с левия крак. В самия край на срещата резервата Калоян Кръстев, буквално с последния удар в мача изравни и така донесе точката на софиянци. 

Първата възможност в мача бе за домакините, но Мартин Бачев стреля с глава в аут след центриране на Бенгюзов. Малко по-късно Аймен Суда си пробва късмета с удар от дистанция, но топката премина над напречната греда.

"Железничарите" отговориха с удар от дистанция на Станоев в 17-ата минута, но Ковальов успя да избие. Още веднъж вратарят на Пирин демонстрира добър рефлекс, този път след удар на Валентин Николов само няколко минути след това. Десет минути преди края на първата част Франко центрира към Франса, който от чиста позиция не успя да отправи точен удар по посока вратата на Пирин.

В самия край на първото полувреме домакините поведоха в резултата. Аймен Суда напредна и с мощен удар с левия крак не остави шансове на вратаря на гостите Александър Любенов, за да изведе "орлетата" напред в резултата.

След почивката играта се накъса и голови положения пред двете врати липсваха, за да се стигне до последната ситуация в мача. Тогава резервата Калоян Кръстев бе намерен в наказателното поле от друг играч, който се появи на терена от резервната скамейка - Стив Траоре стреля и след рикошет в крака на Александър Дюлгеров топката се озова в мрежата. /Топспорт/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK