Главният секретар на МВР представи новия директор на полицията в Благоевград

Новият директор на ОД МВР - Благоевград Васил Митов и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, снимка: ОД МВР - Благоевград

Днес пред състава на ОД МВР-Благоевград главният секретар на силовото ведомство Светлозар Лазаров представи официално новия полицейски шеф Васил Митов.

Митов работи в системата на Министерството на вътрешните работи от 1996 година.

В благоевградската полицейска дирекция последователно заема длъжностите: районен инспектор в РПУ-Благоевград, разузнавач в РПУ-Благоевград, началник на ПУ-Симитли, районен инспектор и началник група „Охрана на обществения ред” в РПУ-Благоевград, началник сектор „Охранителна полиция” в РУ „Полиция”-Благоевград и началник сектор „Опазване на обществения ред и териториална полиция” в отдел „Охранителна полиция”. 

Преди да оглави дирекцията заемаше длъжността началник отдел „Охранителна полиция”.

За директор на ОД МВР - Благоевград е назначен на 1 август тази година.

Васил Митов изказа благодарност към ръководството на МВР за оказаното му доверие и обеща благоевградската дирекция да запази високите постигнати резултати и да продължи да работи усилено за сигурността на гражданите, както и по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества и битовата престъпност.

Митов застава на ръководния пост, след като досегашният полицейски шеф комисар Георги Костов бе назначен за директор на ОД МВР - Бургас със заповед на вътрешния министър в оставка Цветлин Йовчев.

 

Васил Митов

КОМЕНТАРИ

scarface19:45 - 12.08.2014
ми не става !!! шапките винаги са ограничавали мисленето. . .нищо против г-н Митов, но не му е това призванието. . .питайте кримките ако не вярвате, но днес никой не си казва мнението, както и вчера и завчера итака . . .успех
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK