Гимназията по транспорт в Разлог отпразнува 49-ия си рожден ден

снимки: Община Разлог

Професионалната гимназия по транспорт в град Разлог отбеляза своя 49-ти рожден ден. С музика, танци и разнообразни и нетрадиционни спортни събития ученици и учители се веселиха на празника на училището. Тържеството уважиха ръководството на Община Разлог, настоящи и бивши учители, ученици и приятели на училището.

Емилия Йораданова - директор на гимназията, награди изявени ученици и учители и отбеляза, че училището работи по 11 проекта за подобряване и разнообразяване на учебния процес.

В рамките на празника бе подготвен кулинарен кът, кът с отличия на изявени ученици, кът на английския език и кът на клуб „eTwinning приятели”, където учениците от 9 и 10 клас представят резултатите от работата си по няколко eTwinning проекта, свързани с чествания на празници, а също и проекти за автомобилния транспорт.

Учениците в клубовете „Танцьори”, „Певци”, „Ритъм и движение” зарадваха публиката със своите изпълнения в деня на празника. 30 ученици се включиха в написването на есе или стихотворение на български, английски или руски език на тема „Моята гимназия”.

В нетрадиционни форми като турнир по волейбол за учители - жени, тенис на маса за учители и ученици, финален кръг на турнир по шахмат и други дейности участваха учителите и учениците. С желание за победа и ентусиазъм за участие всички жени учители от колектива се включиха в проведения турнир по волейбол. Те бяха бурно аплодирани и окуражавани от многобройната публика – учениците от гимназията, учителите от силния пол, както и от целия непедагогически персонал, които видяха участниците в нова нетрадиционна светлина.

За голяма радост на учениците педагозите от двата отбора доказаха, че освен в класната стая се справят отлично и в областта на спорта.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//