ГЕРБ учреди младежка структура в Бобошево

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

ПП ГЕРБ учреди своя младежка структура в община Бобошево. Вече освен в общините Кюстендил, Дупница и Бобов дол, организация на младите от ГЕРБ ще има и в Бобошево.

Специален гост на събитието бе евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ Андрей Новаков.

На учредяването присъстваха и Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ, областният координатор на младежите Мая Станойкова, общински съветници и членове на партията.

За общински ръководител единодушно бе номинирана Меглена Георгиева, на 27 години, завършила стопански мениджмънт в Благоевград. За организационен секретар - 24-годишната Магдалена Симеонова, а за член на ръководството бе избрана Радостина Пращова.

Евродепутатът Андрей Новаков разказа пред младите за своя път в политиката, започнал именно от младежката структура на ГЕРБ.

"Ако имате желание и сте решили да ставате част от това голямо семейство, трябва да знаете, че където и да отидете в страната, ще има на кого да се опрете и да се обадите за помощ. Ние сме екип от приятели, на които може да разчитате по всяко време. Където има млади хора, на които им се работи, учи , имат желание да се развиват, винаги се подава ръка", подчерта Новаков.

Евродепутатът призова младите да бъдат изключително дейни и мотивирани, да изказват смело своите идеи. От своя страна той обеща да им съдейства, с каквото му е по-силите.

Организационният секретар на ГЕРБ-Кюстендил Михаела Крумова поздрави младежите за това, че са поели инициативата да учредят структура в Бобошево и им пожела да бъдат все така мотивирани.

"Предстоят сериозни местни избори и ще разчитаме много на Вашата подкрепа. Като съчетаем иновативността и различния Ви поглед с опита и мъдростта на Жени и Старейшини ГЕРБ, ще се получи един много силен тандем", подчерта Крумова. Тя изрази надежда, че след като бъде утвърдено новото ръководство в Бобошево, партията в общината ще заработи вече наистина добре.

"Горда и щастлива съм, че с вас ще увеличим голямото семейство на Младежи ГЕРБ. Ние сме партия, което наистина дава път на младите хора. Показателен за това е фактът, че най-младият евродепутат в Европейския парламент е Андрей Новаков, а Георг Георгиев - председателят на МГЕРБ за България, е най-младият депутат в българския парламент", изтъкна областният лидер на МГЕРБ Мая Станойкова.

"Вие сте силата и двигателят за развитието напред. Без Вас няма как да се случват нещата. Затова съм изключително щастлива, че учредяваме структура и в община Бобошево. Оттук насетне ще разчитаме много на вас, на вашата подкрепа и участие в инициативите. Ще имате възможност да се включвате в различни семинари, да обменяте опит с ваши връстници и съмишленици", каза общинският съветник и временно изпълняващ длъжността общински ръководител на ГЕРБ в Бобошево - Гергана Виделова.

Структури на МГЕРБ предстои да бъдат учредена и в общините Сапарева баня и Рила.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK