ГЕРБ ще питат структури с кого да правят коалиция

Снимка: БГНЕС

В следващото Народно събрание ГЕРБ ще търси обединение около ясни приоритети и разговори за съдебна реформа преди изборите

ГЕРБ ще направи допитване до структурите си с кого да направят коалицията след изборите. Това обяви в студиото на БТВ Росица Кирова от коалиция ГЕРБ/СДС и бивш зам.-председател на Народното събрание.

В следващото Народно събрание ГЕРБ ще търси обединение около ясни приоритети и разговори за съдебна реформа преди изборите, за да е ясно какво ще се прави, а не да се експериментира на тема законодателство, бързайки, обясни Росица Кирова. Припомняме, че Борисов вече обеща първото нещо в следващото Народно събрание, което ПГ на ГЕРБ да гласува са законите за съдебна реформа, предложени от служебния правосъден министър Крум Зарков.

Кирова не иска да спекулира с резултата от предсрочните парламентарни избори на 2 април, защото е сигурна, че коалицията ГЕРБ/СДС ще е първа на вота.

"Това, което Бойко Борисов каза е вярно - това ще е най-лесната ни предизборна кампания", допълни Кирова и увери, че няма да изграждат кампанията си на несвършеното от ПП. Тя заяви убедено, че ако ГЕРБ вземат властта ще овладеят инфлацията - как обаче и с какви стъпки не стана ясно. Росица Кирова убедено заяви, че ако ГЕРБ са на власт цените на горивата ще паднат.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK