ГЕРБ: Кметът на Белица агитира за ДПС

снимки: Пресцентър ГЕРБ

ПП ГЕРБ сигнализира Районната избирателна комисия – Благоевград за нарушение на Избирателния кодекс от ДПС в общините Белица и Хаджидимово.

В единия от сигналите се посочва, че с лек автомобил марка „Пежо 307”, с държавен контролен номер Е1645КК, се извозват избиратели от предизборния щаб на ДПС в Белица до изборната секция за гласуване в града. 

По информация на ПП ГЕРБ автомобилът е общинска собственост и е на разположение на кметството в Белица. В друг сигнал РИК е сезирана, че в секция в с. Горно Краище, община Белица, кметът на община Белица Ибрахим Палев, заместникът му Мустафа Чавдарин и селският кмет Бекир Бекир стоят пред изборната секция и провеждат агитация за ДПС.

Училището в с. Абланица, община Хаджидимово, където са секциите за гласуване, е облепено с плакати на ДПС. В СИК №13 и №14 на стената, непосредствено зад комисията, на видно за всички избиратели място са закачени календари с лика на кандидат-депутата на движението Алиосман Имамов, което е в нарушение на чл. 133, ал. 6 от Изборния кодекс.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//