ГЕРБ губи влияние в Гоце Делчев, избраха временно ръководство

Снимки: ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе среща с общинското ръководство на ГЕРБ в Гоце Делчев, на която присъстваха общинските съветници и представители на съсловните организации.

Бе направен анализ на ситуацията след изборите тук, които ГЕРБ загуби от досегашния кмет Владимир Москов. 

По време на срещата бе отчетено, че от 2007 г. до 2015 г. се наблюдава тревожна тенденция на спад на гласовете на ГЕРБ в Гоце Делчев, което е необичайно на фона на успешните за партията местни избори, проведени през октомври  2015 г., когато ГЕРБ има 129 кметове. 

"Трябва да отчетем грешките си. От нас зависи да провеждаме ежедневни срещи с хората. Въпреки че ГЕРБ няма кмет в Гоце Делчев,  общинските съветници и представителите на ГЕРБ тук са тези, които трябва да покажат силата на ГЕРБ, решавайки проблемите на хората", каза Цветанов.

След загубата на изборите в Гоце Делчев, кандидатът за кмет на ГЕРБ в града - народният представител Георги Андонов, подаде оставка и на днешната среща активистите на партията избраха временно ръководство от трима членове.

Временно изпълняващ длъжността председател е Никола Джингаров - директор на гимназията в Брезница. За негов заместник бе избран общинският съветник от ГЕРБ и строителен предприемач Димитър Гамишев, а за член - адвокат Костадинка Богданова. 

Най-вероятно и тримата ще са претенденти за нов лидер на партията в Гоце Делчев. 

Временното ръководство ще бъде представено за одобрение на Изпълнителна комисия на ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

абв08:21 - 29.02.2016
ГЕРБ съсипаха цялата държава.Не виждате ли ,че всички млади хора избягаха в чужбина.И в Р България има бежанска вълна уж няма война.За тяхната банка КТБ изтеглиха 5 милиярда заем,кой я фалира,миналата година изтеглиха 15 милиярда сега изтеглиха около 4 милиярда ,никой не пита какво направиха с тези пари.Къде ги инвестираха ,колко работни места създадоха.Ако не си отидат всички политици и не се създаде спешно някакъв съвет за спасение България ще загине.
Асад13:52 - 28.02.2016
Пиша от Република Турция , следващия на който ще се забрани да влиза в Турция е Асим Адемов . Лично ще го издействаме.....от тук. Сега имаме този ресурс.
QQQ13:41 - 28.02.2016
Сайта не е коректен......забраняват коментари за определени партии и хора. Прави впечатление , че това са ГЕРБ и ДПС .....какво говори това????
Ха ха11:35 - 28.02.2016
Защо избирателно се публикуват коментари???? Моят коментар не го виждам

FACEBOOK