ГЕРБ-Бобошево осигури наградите на победителите и в тазгодишните кушии в с. Блажиево

Снимки: ГЕРБ

За трета поред година ПП ГЕРБ-Бобошево осигури награди за победителите в конните надбягвания на Тодоровден в село Блажиево. На традиционните кушии, продеждащи се вече над 20 години в бобошевското село, тази година се състезаваха петима участници. Конните надбягвания започнаха точно в 10:00 ч. на стадиона в Блажиево. 

Първо място, с най-бързия кон сред състезаващите се, грабна Димитър Стефанов от Блажиево. Той бе награден от областния координатор на МГЕРБ-Кюстендил Мая Станойкова. Наградата за първо място бе 80 лв. 

Втори се класира Тони Георгиев, също от Блажиево. Общинският съветник и организационен секретар на МГЕРБ Иво Саев награди втория класирал се със сумата от 50 лв. В тройката се нареди и Николай Сталинов, който получи за класирането си 30 лв. Наградата му бе връчена от Миглена Георгиева - координатор на младежите от ГЕРБ в Бобошево. 

Ветеранът в конните надбягвания, Венцислав от Блажиево, тази година не успя да попадне в тройката. 

От политическата сила бяха осигурили парична сума и за останалите участвали, която да си поделят. Всички състезатели в надбягванията бяха поздравени от Даниела Стоянова - организационен секретар и лидер на дамите от ГЕРБ в Бобошево. 

Традиционните кушии събраха стотици жители и гости в бобошевското село. Сред гостите на празника в Блажиево бяха и представители на младежките организации на ГЕРБ от Кюстендил, Дупница и Бобов дол.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK