ГЕРБ - Сапарева баня зарадва с поучителна театрална постановка малчуганите от общината

Снимки: ГЕРБ

Общинското ръководство на ГЕРБ - Сапарева баня зарадва с поучителна театрална постановка малчуганите от детските градини в общината.

Пред децата бе представена приказката "По неволя пещерняци", от Ангел Георгиев, с художествен ръководител Снежана Малковска.

Пиесата бе изиграна от групата на театралната академия към Дупнишкия общински драматичен театър "Невена Коканова".

Художественият ръководител Снежана Малковска разказа, че групата работи заедно вече над 8 години и всяка година представя по един нов спектакъл.

От общинското ръководство на ГЕРБ обясниха, че не случайно са избрали тази постановка.

В спектакъла децата, изгубили се в пещера, се изпокарват помежду си.

Един от изводите в пиесата е, че разделението и скандалите водят само до разруха и нищо повече.

Най-накрая децата се обединяват и, едва тогава, успяват да намерят щастливото си измъкване. Това е и другата важна поука от пиесата.

"За да бъде България добре, децата и всички ние да се чувстваме добре, е нужно да обединим усилията си към доброто, прогреса и знанието.Само ръка за ръка, заедно, можем да постигнем нещо хубаво и да се развиваме", казаха от ръководството на ГЕРБ - Сапарева баня.

Не за първи път общинската структура на ГЕРБ подарява на малчуганите и жителите на общината безплатна театрална постановка.

По покана на Калин Гелев, общински координатор на политическата сила в Сапарева баня, в залата на читалище "Просветен лъч -1905" и в детските градини, често гостуват различни театрални трупи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK