Георги Петров: Трябва да запретнем ръкави и да направим Кюстендил едно райско кътче за живеене

Снимки: Infomreja.bg

Евродепутатът Андрей Слабаков: Хората трябва да гласуват за ВМРО и Георги Петров, за да има истински патриоти

Първо искам да поздравя нашите съграждания с хубавия и традиционен Празник на черешата в Кюстендил. Нашият край е надарен с такива природни ресурси, за които другите региони могат само да мечтаят и да ни завиждат. Така че трябва да запретнем ръкави и със задружни усилия да направим Кюстендил едно райско кътче за живеене и естествено притегателен туристически център за хиляди туристи от цял свят. Това обяви водачът на листата на КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ за 10 МИР, Георги Петров.

Що се отнася до изборите, той допълни, че Българските патриоти са доказали, че само те носят в сърцата си национално-отговорната патриотична идея за България. „Държим важните решения за нашата родина да се взимат тук, в България, в София, а не в някои чужди държави и посолства като Анкара, Вашингтон, Москва и Брюксел. За разлика от лидера на ДПС – Карадайъ, ние резервна родина нямаме, обичаме и милеем за България и не случайно сме наследници на такава патриотична организация, която е дала хиляди жертви по бойните полета, за да я има България. България над всичко на изборите на 11 юли, с бюлетина №16. За да я има България“, заяви още Георги Петров.

Гост на Празника на черешата днес бе и евродепутатът от ВМРО БНД, Андрей Слабаков, който изрази безрезервната си подкрепа към Георги Петров.

„Освен да ви пожелая много късмет, се надявам на тези избори да проявите здрав разум, защото той понякога ни липсва. Като гласувате мислете кой наистина ще работи за България и кой си е направил едни други сметки междувременно“, заяви и Андрей Слабаков. Той посочи, че в момента в България няма десни партии, посочвайки, че демократична България е една изключително лява партия.

„При положение, че искат да влезе Истанбулската конвенция това е по-скоро лява идея, отколкото, отколкото дясна. Липсват консервативни десни партии, които да мислят за собствената си държава, каквито в Европа има изключително много. Хората трябва да гласуват за ВМРО и Георги Петров, защото трябва да има истински патриоти, хора които си обичат родината, държавата“, призова още евродепутатът.

Той заедно с водача на листата Георги Петров направиха обиколка на красиво аранжираните щандове с череши и проведоха редица разговори с местните жители. Обиколката на двамата продължи в село Шишковци, където беше отслужен курбан за здраве. Двамата разговаряха и с кмета на селото Илияна Петрова, която беше издигната от ВМРО.

 

КОМЕНТАРИ

Манго и Мюмюнчо17:50 - 26.06.2021
Гласувайте за продажбата на българско гражданство!
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//