Георги Костов награди двама полицаи от РУ-Гоце Делчев за професионалния им празник

Главният секретар на МВР Георги Костов, снимка: Infomreja.bg, архив

Полицаите Стоян Къшев и Николай Близнаков са двамата наградени служители от Районното управление в Гоце Делчев от главния секретар на МВР Георги Костов по случая професионалния празник на Министерството на вътрешните работи.

Неврокопските униформени служители са предложени за награждаване от прекия им началник Ангел Зайков за постигнати отлични резултати в сферата за противодействие на престъпността и наркоразпространението в региона.

Със заповед на полицейския шеф на РУ-Гоце Делчев Ангел Зайков, за когото вчерашният ден бе двоен празник - професионален и личен, за добри служебни показатели са удостоени с награди още петима полицаи от Районното управление в Гоце Делчев, което обслужва около 72 населени места в четирите общини Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.

Със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград Николай Хаджиев вчера са наградени още петима служители от полицейското управление в Гоце Делчев по случай професионалния им празник.

Тази година общият брой на отличените униформени служители от РУ-Гоце Делчев, за чиято работа началниците им дават висока оценка, е 12.

 

КОМЕНТАРИ

Хихи19:32 - 09.11.2016
В Гоце Делчев първо награждават слет туй те обвиняват в злоупотреби в системата и осъждат на финала уволняват гарантирано от ГРЕБ ;)
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK