Георги Андонов води в номинациите за депутат в Неврокопско

Георги Андонов, снимка: infomreja.bg, архив

На четирите проведени вчера общи събрания на структурите на ПП ГЕРБ в общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Сатовча и Гърмен членовете на партията категорично са заявили, че искат за водачи на листата в Пиринско лидера си Бойко Борисов или заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

На общото събрание за номиниране на кандидати за депутати в Гоце Делчев са присъствали 121 делегати. С пълно мнозинство е подкрепен досегашният народен представител Георги Андонов, когото са номинирали за участие в листата всичките партийни членове, присъствали на форума.

Областният лидер на ГЕРБ и председател на Общинския съвет в Благоевград Даниела Савеклиева е получила 78 гласа в своя подкрепа.

На проведеното снощи общо събрание в киносалона в с. Огняново са присъствали около 80 делегати. Номинирани са Бойко Борисов, Цветан Цветанов, директорът на училището в с. Долно Дряново Асим Адемов и Даниела Савеклиева. Този път бившият премиер и ексвътрешният министър Цветан Цветанов са получили по един отрицателен вот, съобщиха присъстващи на форума.

На събранието в Гърмен са били издигнати още три кандидатури за кандидат-депутати – на бившия народен представител Веселин Давидов, бившата кметица на с. Дъбница Синем Бекирова и на Катя Татянова.

С пълно мнозинство на партийния форум в Сатовча са номинирани Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Даниела Савеклиева. Издигнати са и кандидатурите на Георги Андонов и Веселин Давидов.

Присъствали са общо 40 делегати.

Сред номинираните кандидати от членовете на общинската структура в Сатовча са още ексдепутата Йордан Андонов, който е председател на общинското ръководство на ГЕРБ в Благоевград , и Кирил Пасков – лидер на партията в община Хаджидимово.

Според устава на ПП ГЕРБ и установения регламент, последна дума за окончателната подредба на пиринската листа от кандидат-депутати ще има думата Изпълнителната комисия. Очакванията са до края на април да стане известен водачът, както и подредбата на листата.

 

КОМЕНТАРИ

???18:03 - 21.03.2013
В МбАЛ Иван Скендеров санитарите от Детско отделение са принудени да работят същевременно и в Инфекциозно отделение . По този начин , осъществявайки контакт със заразно болните от инфекциозното , здравето на децата може да бъде допълнително застрашено.Вместо да бъде освободен управителя на болницата г-жа Радойкова, докарала заведението до фалит, готвят съкращение на санитари
върл фен на герб10:47 - 19.03.2013
давай Георги номер -1 си другите да не са направили нещо,тютюна оправи,пътища и зали построи,пусни сега неврокопа по места и всичко е ок.
Бръмбар15:25 - 17.03.2013
Калинка-малинка и 10 дипломи да покаже, си остава калинка.
sds07:59 - 17.03.2013
боклуците от герб сатовица са се ориентирали пак най правилно, обратно в бкп(БСП),да е.а тея копелета, големи гяволи са, (ще им дойде времето)тогава господ да си отговаря за копелдаците който е създал.

FACEBOOK