Георги Андонов разведе из Народното събрание младежи от ГЕРБ - Гоце Делчев

снимки: ГЕРБ - Благоевград

Като истински парламентаристи се почувстваха младежите от ГЕРБ - Гоце Делчев по време на петъчния парламентарен контрол, тъй като станаха преки свидетели на работата на българския законодателен орган.

По покана на народния представител от ГЕРБ Георги Андонов, който е и общински ръководител на партийната структура в Гоце Делчев, младежите обходиха Народното събрание и се запознаха с работата, организацията и функциите на парламента. След това се срещнаха с депутатите от парламентарната група на ГЕРБ от Благоевградска област, както и с народни избраници от други избирателни региони.

Депутатът Георги Андонов изненада своите гости, като ги срещна и с министър. В приятелски разговор министърът на културата Вежди Рашидов запозна младежите с работата и приоритетите на ръководеното от него ведомство, както и с участието на младите хора в реализирането на проекти.

„За мен е важно българските младежи да познават как функционира държавата, защото те са следващите, които ще заемат нашите места. Затова смятам да продължа с подобни инициативи и да им показвам не само Народното събрание, но и Министерски съвет, отделни министерства и други държавни институции", заяви Георги Андонов.

 

КОМЕНТАРИ

Alp04:43 - 07.04.2012
Гошето го бива за разводач. Той за друго не става в парламента.
цецо22:09 - 29.03.2012
Еи комунист, първо се научи да пишеш правилно тогава пиши, всички сте един дол дренки не ставате за нищо:)))
еди кой си08:20 - 29.03.2012
Дами господа имам удоволствието да Ви представя бъдещите управници на Гоце Делчев, а защо не и на България.Малко са попрекарали за младежи ама какво да правиш явно други не е намерил.Ако тези са младежи значи аз съм тинейджър.:))))))
Иван до бойко16:18 - 27.03.2012
"които скоро ще..."..управляват!И тогава предателите ще го...

FACEBOOK